Hesselink Kerstbomen in Albergen viert het 10-jarig bestaan

De verkoop bij Hesselink Kerstbomen is begonnen
De verkoop bij Hesselink Kerstbomen is begonnen
Foto: Stijn Hesselink

Vandaag is er voor het 10e jaar op rij de een kerstbomenverkoop bij de familie Hesselink uit Albergen van start gegaan.

Intussen een decennium geleden begon de verkoop op het oprit van hun woonhuis, omdat Ben Hesselink enkele bomen had gekregen van een klant. Deze werden in de verkoop gedaan en zo groeide het na een aantal jaren dusdanig uit de kluiten dat er alweer uitgeweken moest worden naar de overkant van de Vleerboersweg, op het oude boerenerf.

Attentie

Waar 10 jaar geleden alleen nog het standaard type Omorika werd verkocht, zijn er nu ook andere soorten op voorraad. Bovendien is bijna elke andere soort kerstboom op aanvraag verkrijgbaar. De naaldbomen zijn naar keuze samen te stellen: in pot of mand, met of zonder kluit en in vele maten. Klanten kunnen de gewenste boom uitzoeken onder het genot van een kopje koffie, warme chocolademelk of zelfs Glühwein. De boom wordt gratis ingepakt en als extra service bovendien eventueel in de auto gelegd of desnoods bezorgd.

Dit bijzondere jubileum kan natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom krijgt elke klant bij aankoop van een kerstboom een kleine attentie. Tevens zijn er dit jaar via social media extra winacties. Iets wat dit jubileumjaar in elk geval niet is veranderd, is de gemoedelijkheid en gastvrijheid bij de familie Hesselink.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen