Gasten van open eettafel enthousiast over kerstdis de Eeshof

Deze week hebben de gasten van de Open Eettafels in de Kolenbranderhof (dinsdag) en de Aanleg (donderdag) genoten van een uitgebreid kerstmenu.

De gastvrouwen hadden de tafels feestelijk gedekt en de ruimte omgetoverd tot een sfeervolle ambiance met mooie kerstklanken om de achtergrond. Vanuit de keuken van de Eeshof werd er een kerstmenu met 4 gangen geserveerd waar duidelijk van werd genoten. De reacties waren dan ook erg positief. Naast de vaste bezoekers van de Open Eettafel schoven op beide locaties ook andere wijkbewoners aan waarmee er een gezellige ontmoeting plaatsvond en er nieuwe contacten werden gelegd. Hoe mooi passend bij de kerstgedachte.

Open eettafel

De opzet van een open eettafel is om samen met anderen gezellig te gaan eten en daarmee met elkaar in contact te komen. De open eettafel vindt wekelijks plaats in De Aanleg te Geesteren (op dinsdag en donderdag) en in de Kolenbranderhof te Tubbergen (op dinsdag en eens per maand op woensdag). De maaltijden worden door vrijwilligers van de Eeshof geserveerd; zij treden als gastheer of -vrouw op bij dit samenzijn.

Wie interesse heeft om ook eens deel te nemen aan de open eettafel in de Kolenbranderhof of De Aanleg, dan wel graag als vrijwilliger mee zou willen helpen, kan contact opnemen met de Eeshof op telefoonnr. 0546-621469 of een mail te sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen