Ondernemers gaan informeel borrelen met de nieuwe burgemeester

Foto: IWTCC

Komende dinsdag proosten leden van ondernemersclub BGT (Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen) op het nieuwe jaar. De nieuwe burgemeester, Wilmien Haverkamp, zal eveneens aanwezig zijn om kennis te maken.

Er zal worden afgetrapt met een nieuwjaarsspeech. Daarna is het woord aan niemand minder dan Ronnie Degen, algemeen directeur van Feestfabriek Alles Komt Goed, en Hendrik Jan Lovink, bekend als gitarist/zanger van Jovink en de Voederbietels. Samen nemen zij de aanwezigen mee in het ongekende succes van de Zwarte Cross, wat voor de gein is ontstaan in 1997 en sindsdien uitgroeide tot het grootste en populairste festival van Nederland.

Jaarlijks weten zo’n 200.000 bezoekers het bekende muziekfestival te vinden en ook voor de zomer van 2017 is het alweer volledig uitverkocht. Waar komt dit grote succes vandaan? Het antwoord hierop vertellen de heren, die bekend staan als uiterst goed vermaak op het podium, op 10 januari aanstaande.

Aanmelden

De nieuwjaarsbijeenkomst is bij zalencentrum Morshuis in Albergen. De start is om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur staat de koffie al klaar. Verder is er deze avond een hapjesbuffet en genoeg mogelijkheid om bij te praten met collega-ondernemers. Aanmelden kan uiterlijk vandaag nog via deze link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen