Het Weemsel gaat verder onder de naam Inventus

Arjan Lucas, Léon Lucas en Rick Schlepers
Arjan Lucas, Léon Lucas en Rick Schlepers
Foto: Inventus Online

Een zusterbedrijf van Lucas IT uit Albergen, online marketingbureau Het Weemsel, heeft 2017 afgetrapt met een nieuwe naam: Inventus Online.

“Deze nieuwe naam geeft een betere beschrijving van de dienstverlening dan de bedrijfsnaam Het Weemsel”, aldus oprichter Rick Schlepers. “Inventus betekent gevonden in het Latijn. Inventus zorgt ervoor dat je online gevonden wordt door je doelgroep en uiteindelijk meer website bezoekers en/of verkopen realiseert door je website continue te optimaliseren op het gebied van online marketing en webdesign.”

De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe website en huisstijl. Inventus behoort tot één van de grotere Google partners van Nederland. Met een eigen webafdeling en online marketeers werkt het marketingbureau dagelijks met voor veel verschillende klanten.

Het team van Inventus is inzetbaar voor alle online marketing- en webdesignvraagstukken van organisaties, zoals bijvoorbeeld het adverteren op Google, een nieuwe website of het inzetten van een Facebook-campagne. Inmiddels bedienen ze meer dan 300 organisaties, van zelfstandige ondernemers tot multinationals.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen