BGT trekt volle zaal met de Feestfabriek

Zo’n 130 ondernemers waren dinsdag 10 januari present bij de nieuwjaarsreceptie van het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT).

Eerst kwam de nieuwe burgemeester, Wilmien Haverkamp, zich persoonlijk voorstellen bij Morshuis in Albergen. Daarna kregen de ondernemers een kijkje in de successtory achter het bekende festival de Zwarte Cross.

Het was nog maar de eerste officiële werkdag als burgemeester van de gemeente Tubbergen. Toch maakte Haverkamp direct tijd vrij om aan te schuiven bij de nieuwjaarsreceptie van het BGT. Ze sprak lovende woorden over de gemeente. De bedrijventerreinen zien er volgens haar tiptop uit en ze is verrast door de grote diversiteit van bedrijven die ze ziet tijdens haar kennismakingsritjes.

Na het woordje van Haverkamp was het tijd voor sprekers van een heel ander kaliber. Niemand minder dan Ronnie Degen en Hendrik Jan Lovink maakten hun opwachting. Op de motor scheurde Lovink, natuurlijk bekend als gitarist van Jovink en de Voederbietels, de zaal bij Morshuis binnen. Samen vertelden de mannen, beide directeur van Feestfabriek Alles Komt Goed, over de successtory van de Zwarte Cross. Een festival dat in 1997 voor de gein begon en is uitgegroeid tot het populairste festival van het land dat tegenwoordig ongeveer 200.000 bezoekers trekt. Met droge humor en aansprekend beeldmateriaal hadden de 2 de zaal al snel op hun hand.

F1-race

De BGT zet zich ook in 2017 weer volop in voor de ondernemers in de gemeente. Onder het motto De BGT; ’t begint met ambitie staan bedrijfsbezoeken, kennisbijeenkomsten en ook een netwerkreis met Formule 1-wedstrijd op het programma.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden