Carnavalsgala’s van de Schaop’nböll’kes op een paar kaartjes na uitverkocht

Foto: Schaop'nböll'kes

Zondag 8 januari is de voorverkoop gehouden voor de gala-avonden van Tubbergse carnavalsvereniging de Schaop’nböll’kes die gepland staan voor vrijdag 3, zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 februari.

De gala’s zijn net zoals voorgaande jaren bij residentie ’t Oale Roadhoes in Tubbergen en starten stipt om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Wie nog wil gaan, moet nu echt snel zijn. Er zijn namelijk alleen voor de eerste gala-avond (3 februari) nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Buuts, acts en zang

De voorbereidingen voor de gala-avonden van de Tubbergse Carnavalsvereniging zijn in volle gang. De artiesten, die tijdens deze avonden het publiek zullen vermaken, bruisen van enthousiasme en de laatste hand wordt links en rechts nog gelegd aan het bijschaven van de diverse buuts, acts en zangnummers.

De galacommissie, onder wiens verantwoordelijkheid de avonden gepresenteerd worden, belooft dat de avonden bol staan van humor en vermaak. Bent u nog niet in bezit van entreekaartjes, dan zijn deze nog te bestellen via tel. 06-21643900.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen