Carnavalsvereniging de Vondelstraat verkiest ’t Bödeke als residentie

Niet langer feesten in een bouwkeet, maar een heus café als uitvalsbasis. De leden van carnavalsvereniging de Vondelstraat uit Tubbergen heeft ’t Bödeke verkozen als residentie.

Het carnaval is losgebarsten en iedere carnavalsvereniging van enige betekenis heeft een eigen residentie, veelal een horecagelegenheid uit eigen dorp. Bij de feestbeesten van CV de Vondelstraat was dat nog altijd niet het geval, maar daarin is nu verandering gekomen. Rik Schrijver: “Wij hebben niet enkel leden die in de Vondelstraat wonen en zetten met deze samenwerking weer een stap vooruit als jongerenvereniging in Tubbergen. Wij zijn café ’t Bödeke dankbaar voor het vertrouwen en zien de toekomstige jaren met veel plezier tegemoet.”

Beide partijen zijn verheugd met de samenwerking en hebben naar elkaar toe uitgesproken de ambities te hebben om jaarlijks het café tot residentie om te bouwen in de carnavalsperiode. William Leemhuis en Tim Letteboer van het Bödeke: “Wij willen een café voor de jongeren van Tubbergen zijn. De samenwerking met CV de Vondelstraat sluit hierop uitstekend aan. We starten met het doel om vanaf nu elk jaar de residentie voor deze verenging te zijn, maar wie weet wat dit nog meer met zich meebrengt.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen