Maïsdoolhof in Fleringen is klaar voor de eerste bezoekers van het seizoen

Door het groeizame weer van de afgelopen dagen zijn de maïsplanten in het Groot Twentsch Maïsdoolhof hard genoeg gegroeid om weer bezoekers te kunnen verwelkomen. Komende zondag (9 juli) zal het daarom openen voor een nieuw seizoen.

Zoals gebruikelijk is er een gloednieuw parcours in het doolhof uitgezet waardoor een uitdagende speurtocht vol lussen, kruisingen en doodlopende einden klaarligt voor de echte speurders. Bezoekers krijgen bij toegang een opdrachtenblad waarmee het Circus Mysterie kan worden opgelost. Door grondig speurwerk kunnen alle aanwijzingen worden verzameld, wat uiteindelijk tot de juiste uitkomst zal leiden. De combinatie van deze spannende verhalen en een uitdagende speurtocht, maakt het maïsdoolhof tot een attractie die voor alle leeftijden leuk en leerzaam is.

Het maïsdoolhof is gedurende 3 maanden per jaar geopend en sluit begin oktober.

Bereikbaarheid

Door een wijziging in de verkeersvoorschriften vanuit de provincie Overijssel is het Groot Twentsch Maïsdoolhof alleen nog bereikbaar vanaf de parallelweg, ofwel de Oldenzaalseweg, ter hoogte van nummer 129.

Bezoekers zijn gedurende de zomervakantie dagelijks welkom voor een uitdagende speurtocht en een ontspannen kopje koffie op het landelijk gelegen terras van 10.00 tot 18.00 uur.

Bloemenpluktuin

In de aangrenzende Twentsche Bloemenpluktuin staan inmiddels weer perken vol zinnia’s, dahlia’s, veldbloemen en honderden andere bloemsoorten klaar om geplukt te worden. Alle bezoekers kunnen naar hartenlust een boeket samenstellen uit alles dat in de pluktuin te vinden is.

Reacties

Cookieinstellingen