Grote animo voor de BGT Summer BBQ

Ruim 110 leden van businessclub BGT gaven gistermiddag gehoor aan de uitnodiging van de Summer BBQ. Met de prominent aanwezige smoker van Frank Timmerhuis werd het een mooi netwerkevent, zo vlak voor de zomervakantie.

Bestuurslid Jan Steggink praatte de leden tussendoor nog kort bij met een terugblik op het eerste halfjaar en de aankomende plannen. Hij vertelde dat even daarvoor het techniekconvenant door ondernemers, onderwijs en de gemeente Tubbergen is ondertekend, want er liggen mooie plannen op tafel om de jeugd in contact te brengen met techniek. Dit najaar start Zikke met bedrijfsbezoeken bij verschillende BGT-leden. Auto Haarhuis, Schadebedrijf Twentheland, BouwMetaal BV, Inc. Merkbeleving, Loohuis Communicatie & IT, Bouwbedrijf Steggink, Oude Wesselink Kozijnen, Albo Deuren, Steggink Infra, Installatiebedrijf Loohuis en Kamphuis Sloopwerken krijgen komend najaar leerlingen over de vloer voor een educatief bedrijfsbezoek. Met als doel om kinderen al op vroege leeftijd te laten zien dat een baan in de techniek een uitstekende keuze is en veel kansen biedt.

Daarnaast noemde Steggink plannen voor een BGT Café: kleinschalige netwerkborrels waarbij telkens een ander informatief thema centraal staat. Hierover volgt in september meer informatie. Piet Klingeman nam het programma voor de trip naar de F1-race in Monza (Italië) door. Daar gaan 60 BGT’ers naartoe, van 1 tot 4 september, om daar Max Verstappen aan te moedigen. Vervolgens was het tijd voor het belangrijkste onderdeel van de dag: de barbecue zelf. Het zonnetje liet de aanwezigen niet in de steek en het was goed vertoeven tussen fijn gezelschap. Het zou zomaar kunnen dat volgend jaar vlak voor de zomervakantie hetzelfde evenement weer op het programma staat. Voor nu wenst de BGT haar leden een hele fijne zomer toe!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden