Sandra verjongt je huid zonder cosmetische ingreep

Aan de Haarweg in Tubbergen gebeuren bijzondere dingen op het gebied van beauty en gezondheid, zonder dat er een arts of sportschool aan te pas komt. Drijvende kracht achter de innovatieve behandelmethoden is Sandra Hetterscheid van Bodysculpting4You.

Haar nieuwste dienst is het ‘liften’ van de huid met een soort pen waaruit kleine plasmastroompjes komen. “Geheel pijnloos, maar heel effectief. Het apparaat heet de Jett Plasma Lift, waarmee je de huid verbeterd. Het resultaat is verbluffend. Rimpels vervagen, acne verdwijnt als sneeuw onder de zon, pigmentvlekjes zie je niet meer, et cetera”, vertelt Sandra enthousiast. “De behandeling is zonder pijnlijke ingrepen, dus een cliënt voelt er niks van. Althans, als je het goed doet. Het is zo een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden of rustperiode. Er blijven daarna geen wondjes of korstjes achter, maar meestal is de huid wel wat rood en prikkelbaar. Dat verdwijnt vaak al na enkele uren.”

Plasma?

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Jett Plasma Lift systeem ontstaat een kleine elektrische ontlading die plasma opwekt. “Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. Het is in feite de stimulatie van huidcellen, tot op bijna atomair niveau. De huid verjongt zichzelf van binnenuit en dat is aan de buitenkant goed zichtbaar”, legt Sandra uit. “Het is niet te vergelijken met een laser, chemische peeling of micro needling. Dat soort behandelingen doe ik als schoonheidsspecialiste sowieso niet en dit is ook veel veiliger.”

Distributeur

Naast de behandelingen die Sandra aanbiedt via haar bedrijf is ze zelf de Nederlandse distributeur van de Jett Plasma Lift. Andere schoonheidsspecialisten kunnen zodoende bij haar aankloppen voor een presentatie, workshop of individuele cursus.

Contact

Buiten haar hoofdvestiging op het industrieterrein in Tubbergen behandelt Sandra ook op locaties in Enschede en Enter diverse cliënten.

Wie ook graag een beautybehandeling wil of meer informatie wenst, kan contact opnemen met Bodysculpting4You via tel. 0546-727023 of tel. 06-24876318.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen