Stagebeurs voor mbo’er Maarten Sleiderink uit Tubbergen

Maarten Sleiderink in Nieuw-Zeeland
Maarten Sleiderink in Nieuw-Zeeland
Foto: Facebook / Maarten Sleiderink

Afgelopen donderdag zijn 5 excellente ROC-studenten door het Ten Hag Supportfonds verrast met een stagebeurs die hen de mogelijkheid biedt om een aanvullende stage buiten Europa te lopen. Dit biedt mbo-studenten extra kansen om het mbo vakmanschap naar een hoger niveau te brengen.

Het ten Hag Supportfonds ondersteunt jong Twents talent om kennis en ervaring op te doen die uiteindelijk de positie van ons mkb in Twente versterkt. Om deze reden besloot het bestuur van het ten Hag Supportfonds 5 excellente ROC-studenten te belonen met een stagebeurs. Hiervoor zijn geen andere beurzen beschikbaar.

Hennie ten Hag was zelf aanwezig om de beurzen uit te reiken tijdens de dinnershow Talenten in de spotlights, georganiseerd door ROC van Twente. ROC van Twente organiseerde deze dinnershow om het mbo-vakmanschap van studenten in de spotlights te zetten. Tijdens de uitreiking gaf Hennie ten Hag aan enorm onder de indruk te zijn van de prestaties en meerwaarde van al deze talenten.

Stage in Nieuw-Zeeland

“De reis- en werkervaring zijn een ervaring voor het leven. We leren hier om op eigen benen te staan en zelfstandig keuzes te maken. Dit maakt ons extra goed voorbereid op het hbo. Wij bedanken het Ten Hag Supportfonds, want door hun bijdrage worden onze dromen gerealiseerd”, aldus Maarten Sleiderink en Frederique Visscher, studenten van de opleidingen microbiologisch analist en chemisch fysisch analist. Beide studenten zijn op dit moment geplaatst bij het Cawthron Institute, dat vooral wetenschappelijk onderzoek uitvoert in heel Nieuw-Zeeland op het gebied van voedselveiligheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen