Miljoeneninvestering voor vastgoedbemiddelaar uit Albergen

Voorbeeld van de SKEPP officeplanner
Voorbeeld van de SKEPP officeplanner
Foto: SKEPP

De online zoekmachine voor kantoorruimte SKEPP, gevestigd in Albergen, ontvangt een investering van €2 miljoen. Dat maakt de vastgoedbemiddelaar zelf bekend.

SKEPP, dat claimt in korte tijd de grootste zoekmachine voor kantoorruimte van Nederland te zijn geworden, heeft de vleugels inmiddels ook al naar de buurlanden uitgeslagen. De miljoeneninvestering zal daarom worden gebruikt voor een verdere expansie in België en Duitsland. Dat gaat het bedrijf o.a. doen met de introductie van ‘officeplanner‘, een kant-en-klaar inrichtingsconcept voor kantoren. Dit wordt in eerste instantie op een tiental pilotlocaties toegepast.

Het geld komt van een informele investeerder die gelooft in de visie van de Albergse onderneming. Afgelopen jaar bemiddelde SKEPP in Nederland bureauplekken voor meer dan 1.000 bedrijven.

SKEPP, waar intussen 25 werknemers in dienst zijn, is eind 2013 vanuit Albergen gestart met het bij elkaar brengen van huurders en verhuurders van kantoorruimtes in Nederland middels een online platform.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen