Prins Roy en adjudant Eddy aan het roer bij de Schaop’nböll’kes

De carnavalsvereniging Schaop’nböll’kes uit Tubbergen hebben komend jaar Roy Dams en Eddy Boerrigter aan het roer staan. Ze zijn respectievelijk prins en adjudant.

Onder grote belangstelling werden, na maanden van spanning en voorbereiding, beide heren gepresenteerd tijdens het SOP-Feest bij residentie ’t Oale Roadhoes.

Het was voor Roy Dams een complete verrassing dat hij begin september werd gevraagd om deze eervolle taak op zich te nemen en na een kort beraad thuis was de beslissing snel genomen.

Eddy Boerrigter was eveneens verrast toen hij door Maikel Oosterhuis werd benadert om als achterbuurman zijn verbouwingsplannen even te komen toelichten. Na luttele ogenblikken wist hij echter al dat hij daarvoor niet naar Maikel’s huis was gelokt. Lang hoefden Eddy en Heidi niet na te denken om in te stemmen, ondanks dat ze niet wisten met welke prins hij zou gaan regeren.

Geen onbekenden

Roy Dams eigenaar van Dams Accounting & Advies te Enschede is geen onbekende in Tubbergen. Zijn hele leven al wonend net buiten het dorp op de grens van ‘oale’ Binnenveld en de Brembrookshook is hij wekelijks actief als speler van TVC 9. Tevens traint en coacht hij een meiden elftal binnen de vereniging. Roy en Christa hebben 2 kinderen: Sanne (14) en Aukje (12).

Eddy Boerrigter is in zijn werkzame leven  technisch commercieel adviseur, oftewel vertegenwoordiger bij Mueller Melkkoeltanks in Assen. Naast liefhebber van de jacht, zwemmen en het goede leven is hij sinds 2 jaar de penningmeester van de Schoap’nböll’kes welke taak hij nu zal combineren met de functie van adjudant. Eddy en Heidi hebben drie kinderen, Danique (14), Rick (13) en Lauren (11).

Met hun lijfspreuk Met carnaval bint wie ’t evenwicht helemoal kwiet! belooft het een mooi carnavalsjaar te worden

Geplaatst door Schaopnbollkes Tubbergen op zaterdag 11 november 2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen