Medische behandeling van Sebastiaan is een groot succes

Sebastiaan Hendriks
Foto: Help Sebastiaan Staan

Sebastiaan Hendriks heeft zijn medische behandeling in Rusland wondergoed doorstaan. De hoofdarts spreekt van een stamcelbehandeling ‘uit het boekje’.

“Na het evaluatiegesprek met dokter Fedorenko denken wij dat de behandeling een groot succes is en hopen dat de signalen die mijn lichaam nu afgeeft een toonbeeld voor de toekomst zullen zijn”, aldus Sebastiaan en zijn vrouw Kristel Tijhuis in een updatebericht.

Beiden vragen de mensen die met hen hebben meegeleefd om niet te stoppen met het sturen van succeswensen of andere steun, maar geven tegelijkertijd aan nu wel veel behoefte te hebben aan fysieke rust. Zij zijn nu nog in Moskou en keren binnenkort terug naar Nederland om van alle indrukken en ziekenhuisbehandelingen, waaronder chemo’s, bij te komen. “Wij willen jullie ook bedanken voor al jullie steun en begrip”, schrijven ze tot slot.

De reis en behandeling kwamen mede tot stand via de actie Help Sebastiaan Staan, waarbij familieleden en vrienden van Sebastiaan en Kristel zich inzetten om voldoende geldelijke middelen in te zamelen. Het streefbedrag van €85.000 werd tijdens een emotionele benefietavond behaald.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden