Aannemersbedrijf Hoek eert jubilarissen en neemt afscheid van pensionado’s

De kerstborrel van Aannemersbedrijf Hoek & Zn. stond voornamelijk in het teken van 6 personen, waarvan er 4 een jubileum vierden en 2 hun werkzame leven achter zich mogen laten.

Bert Jakobs, Wilco Scholten, Eduard Ram en Hans zum Grotenhof werden in het zonnetje gezet wegens hun 12,5 jaar inzet voor het bedrijf. Jan Spijker en Jan Oude Breuil gaan met pensioen en nemen afscheid van het aannemersbedrijf in Tubbergen.

Rudy Hoek sprak alle heren persoonlijk toe, die samen met hun wederhelft naar DOK’s in Fleringen waren gekomen. Bert Jakobs kwam als eerste buitenlander in dienst. “Bert heeft een echte Duitse mentaliteit, altijd positief en niets is hem teveel”, zei Hoek over de jubilaris. Wilco Schulten werd door de directeur geroemd als trouwe metselaar die zich altijd inzet.

Eduard Ram begon als leerjongen in de werkplaats en draait nu volledig mee. “Hij maakt kozijnen, ramen, deuren en is ook nog chef kantine”, vertelt Hoek over zijn rol in het bedrijf. De laatste jubilaris, Hans zum Grotenhof, werd omschreven als “volslagen metselaar die vanuit het VVBA-leerbedrijf is binnengekomen”.

Pensioen

“Hij kwam als automonteur binnen, maar verlaat ons als opperman”, zo werd de afscheidnemende Jan Spijker toegesproken. Zijn naamgenoot Jan Oude Breuil, die 17 jaar in dienst is geweest, kwam binnen vanuit de metaalindustrie en neemt nu eveneens afscheid van het aannemersbedrijf op pensioengerechtigde leeftijd.

Na de toespraken werd het bedrijfsfeest voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen