Baby Mads in hofhouding Spekscheeters opgenomen

Mads von Piekartz met ouders en hoogheden
Foto: Spekscheeters

Op maandag 8 januari werd hij geboren, een datum met een bijzondere combinatie van getallen (8-1-18). Mads is het eerste zoontje van de kersverse ouders Roy von Piekartz en Sabine olde Olthof.

Op vrijdag 12 januari werd Mads, de eerstgeborene in het regeringsjaar van prins Frank I en sik Peter, vereerd met een bezoek van beide hoogheden. De kleine werd geboren in een familie die heel bekend is met carnaval; vader Roy zit in de raad van elf en moeder Sabine begeleidt al enige jaren de dansmariekes. Beide opa’; s van Mads zit het carnaval in het bloed, opa Herman von Piekartz zat in raad van elf en 6 jaar vorst bij de Spekscheeters. Opa Jan Olde Olthof was vorig jaar zelfs prins bij de Turftrappers in Langeveen, met oom Ingmar als adjudant.

Prins Frank en sik Peter brachten voor de kleine Mads een origineel rompertje mee, met de tekst ‘mini-Spekscheeter’. Een tekst die dus zeker zeer goed bij hem past. Natuurlijk kreeg Mads ook een onderscheiding, waarmee hij officieel werd opgenomen in de hofhouding.

Galakaarten

Zondag 14 januari is de voorverkoop van de galakaarten gestart. De vrijdagavond is inmiddels uitverkocht, maar voor de donderdag en zaterdagavond zijn er op dit moment nog enkele kaarten beschikbaar. De gala is dit jaar op 25, 26 en 27 januari in ’t Eschhoes. Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Mark Scholten Linde (tel. 0541-680448 of 06-20579687).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden