Tubbergen heeft 100e Stichting Leergeld

Foto: Stichting Leergeld

Goed nieuws voor kinderen van gezinnen met een krappe beurs uit de gemeente Tubbergen. Leergeld is er sinds gisteren (15 januari) ook actief, wat betekent dat nu ook zij kunnen meedoen.

Stichting Leergeld Tubbergen is opgericht op 25 september 2017 en gaat met ingang van gisteren daadwerkelijk van start met de ondersteuning van kinderen. Wie in Tubbergen woont en ondersteuning wil aanvragen voor zijn/haar kind(eren), of als iemand stichting Leergeld Tubbergen graag wil ondersteunen bij hun werk, kijk dan op www.leergeld.nl/tubbergen.

In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn, zoals sporten of muziek maken. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen.

100

De start van Stichting Leergeld Tubbergen is een mijlpaal voor Leergeld Nederland: zij is namelijk de 100e actieve ‘depedance’ in Nederland! Binnenkort wordt nog een feestelijke kick-off georganiseerd om deze mijlpaal te vieren.

Sandra Voshaar heeft de dagelijkse leiding als coördinator van Leergeld Tubbergen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden