Sportdocent met Manderveense roots wil meedoen aan Expeditie Robinson

Foto: Pleuni de Boer

Een droom die ze uit wil laten komen: zo omschrijft Pleuni de Boer haar missie om mee te gaan doen aan de nieuwste editie van spelprogramma Expeditie Robinson.

De Boer, die zichzelf omschrijft als een trouwe kijker van het tv-programma waaraan bekende en onbekende Nederlanders meedoen, vraagt om zoveel mogelijk op haar te stemmen. Iedere week is er een top 7, dat na 7 weken uitmondt in 49 kandidaten voor een castingdag. Daar worden 51 anderen, die via hun filmpje of persoonlijk verhaal opvallen, aan deze groep worden toegevoegd. Uit dit totaal van 100 mensen worden uiteindelijk 7 publieksdeelnemers van editie 2018 gekozen.

Dat het niet makkelijk gaat worden, moge duidelijk zijn. Toch waagt sportdocent De Boer, die opgroeide in Manderveen en tegenwoordig in Zwolle woonachtig is, het erop. Alleen als ze genoeg publieksstemmen weet te krijgen, maakt ze een goede kans.

Op de oud-Manderveense stemmen kan via deze link.

Een droom! Een droom mee te mogen doen aan Expeditie Robinson. Help me deze droom uit te laten komen door te stemmen en vervolgens al je bekenden ook te laten stemmen. Alleen met stemmen kom ik verder en maak ik kans mee te mogen naar het eiland! #ikbenrobinson #ER2018 #stemmen #delen

Geplaatst door Pleuni de Boer op vrijdag 23 februari 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen