Huldiging brandweerlieden tijdens korpsavond

Vanavond zijn in de brandweerkazerne van Tubbergen een aantal vrijwillige medewerkers van Brandweer Twente in het zonnetje gezet.

Bij de kazerne van Tubbergen vieren we tijdens de jaarlijkse korpsavond het jubileum van vier collega’s en nemen twee brandweervrijwilligers afscheid na jarenlange trouwe dienst.

Jubileum

Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweerkazerne in Tubbergen worden diverse brandweercollega’s vanwege een jubileum in het zonnetje gezet. Ard Goossen viert zijn 10-jarig jubileum, en Mark ten Winkel is 15 jaar in dienst. Jan Olde Hampsink en Johnny Steffens hebben zich respectievelijk 40 en 35 jaar ingezet als brandweervrijwilliger. “Ik ben dankbaar voor en trots op de jarenlange inzet van onze vrijwilligers. Een korpsavond is een geschikt moment om onze waardering te tonen”, aldus Karin Groenewegen, teamleider repressie van Brandweer Twente.

De huldiging werd gedaan door burgemeester Wilmien Haverkamp-Wenker, waarna (oud-)collega’s op hilarische wijze en met duidelijk veel mensenkennis de meest bijzondere herinneringen ophaalden over Jan en Johnny. Vervolgens werd er officieel afscheid genomen van hen. Beiden ontvingen reeds eerder een koninklijke onderscheiding voor hun jarenlange dienst als brandweervrijwilliger.

Ook nam de brandweercommandant een eed of belofte af en werden diploma’s voor behaalde opleidingen uitgereikt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen