Leerlingen van Canisius Tubbergen betrekken de nieuwe leslokalen

Deze zomervakantie zijn de deuren van Canisius Tubbergen niet écht dicht geweest.

Terwijl leerlingen en docenten van hun verdiende vakantie genoten, werkten de mannen en vrouwen van bouwbedrijf Steggink uit Reutum en Strukton uit Deventer aan de verbouwing van een tweetal leshuizen.

Vorig jaar waren al 2 leshuizen verbouwd om beter aan te sluiten op de leerbehoeften van de leerlingen. En nu zijn ook de 2 laatste leshuizen vernieuwd. De lokalen aan de leshuizen zijn ruimer opgezet en zijn voorzien van een uitstekende klimaatbeheersing. Daarnaast zijn er ook ruime studie- en werkplekken waar leerlingen in alle rust kunnen studeren of samenwerken. Samenwerken is ontzettend belangrijk en met deze nieuwe indeling kan de school dat nog beter faciliteren.

Eigen leshuis voor elk niveau

Vandaag hebben alle leerlingen en ook de medewerkers deze nieuwe leshuizen voor het eerst gezien en zij zijn erg positief. De school is ruimer opgezet en tegelijkertijd weer één geheel. Morgen starten alle lessen voor de leerlingen.

Binnen Canisius Tubbergen kennen we een brede instroom van vmbo tot en met vwo/tto (tweetalig onderwijs). Elk niveau heeft een eigen leshuis, waar ze het grootste deel van hun lessen volgen. Dat zorgt voor rust in de school en rust voor de leerlingen die een basis hebben binnen de school.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden