Veel nuttige tips voor klanten Rabobank tijdens Event Nu en Later

Foto: Rabobank Noord en West Twente

Afgelopen maandag kwamen ruim 200 klanten van Rabobank Noord en West Twente naar ’t Oale Roadhoes in Tubbergen voor het Event Nu en Later.

Het evenement werd georganiseerd om 50-plussers mee te nemen in de mogelijkheden van langer zelfstandig wonen en duurzaam (ver)bouwen. Naast lezingen door notaris Fons Fiselier, Duurzaam (t)huis Twente en adviseurs van de Rabobank was er een woon- en zorgbeurs.

Rabobank Noord en West Twente organiseerde de avond in het kader van de Week van de Coöperatie. Mensen verbinden en kennisdelen dat is waar het om draaide op deze avond. Gezien de opkomst is er veel belangstelling voor een informatieavond over ‘later’. Ook uit reacties van de tevreden aanwezigen blijkt dit thema een schot in de roos te zijn.

Woon- en zorgbeurs

Op de woon- en zorgbeurs konden de klanten informatie inwinnen op verschillende gebieden. Zo waren er makelaars, de woningstichting en een architect om te vertellen over de mogelijkheden van het kopen/bouwen van een duurzame woning.

De stichting Lang zult u wonen en Loohuis ICT lieten zien hoe je met handige snufjes langer zelfstandig kunt wonen. Bij de stand van de welzijnsstichting SWTD werden klant geïnformeerd over de mogelijkheden om meer zelf en samen te doen nu de overheid minder bij springt.

Themasessies door notaris

Naast de woon- en zorgbeurs konden klanten aansluiten bij diverse themasessies. Voor de sessies van de notaris was zeer veel belangstelling. Klanten kregen uitleg en tips over vermogensrecht, schenken en erven. Bij de andere sessie kwamen alternatieven voor sparen, financieren duurzaam (ver)bouwen en hoe verduurzaam je je eigen woning aan de orde. Al met al een zeer geslaagde avond waarbij de Rabobank diverse lokale partijen verbond met haar eigen klanten.

Reacties

article
62547
Afgelopen maandag kwamen ruim 200 klanten van Rabobank Noord en West Twente naar ’t Oale
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20181004/nuttige-tips-klanten-rabobank-tijdens-event-nu-en-later/
2018-10-04T20:45:01+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/10/04204413/Persfoto-Event-Nu-en-Later.jpg
Nieuws