Prijsvraag nieuwe naam MeulenbeltZorg-vestiging in Tubbergen

Foto: TMZ

Wat moet de nieuwe naam worden van het woon-zorgcomplex dat TriviumMeulenbeltZorg momenteel bouwt in Tubbergen?

Deze vraag legt de zorgorganisatie voor aan alle inwoners van Tubbergen en andere belangstellenden. Er is een prijsvraag voor uitgeschreven. De bedenker van de winnende naam ontvangt een mand met streekproducten en een dinerbon voor vier personen, die kan worden verzilverd in het restaurant van het nieuwe woonzorgcomplex.

Iedereen die mee wil denken kan zijn of haar voorstel tot uiterlijk 30 november 2018 per mail sturen naar: [email protected]. De naam mag ook op schrift worden gedeponeerd in een ideeënbus, die in het restaurant van het huidige MeulenbeltZorg staat. Vergeet niet om de naam, woonplaats, adres, mailadres en telefoonnummer van de inzender te vermelden.

“Wij hopen natuurlijk dat er massaal wordt gereageerd”, zegt TMZ-regiomanager Daisy Janssen. “De huidige naam MeulenbeltZorg wordt weliswaar sinds jaar en dag gevoerd en is ook bekend, maar bij een nieuw gebouw hoort een nieuwe naam die past bij de gemeente Tubbergen en omgeving. Een jury die bestaat uit een bewoner, medewerker, familielid/mantelzorger, vrijwilliger en een cliëntenraadslid gaat de inzendingen beoordelen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen