Medisch pedicurepraktijk van Sieni Oude Luttikhuis op nieuwe locatie

Sieni Oude Luttikhuis in haar praktijk
Foto: Mark Mensink

Pedisol, de medisch pedicurepraktijk van Sieni Oude Luttikhuis uit Tubbergen is verhuisd naar een andere locatie.

Voorheen was Pedisol gehuisvest in Het Meulenbelt aan de Sportlaan in Tubbergen, maar daar vindt nu nieuwbouw plaats. “Ik doe in principe nog steeds hetzelfde, alleen dan ergens anders”, vat de immer goedlachse Sieni samen. “Noem het maar op: verwijderen van een likdoorn, een ingegroeide nagel behandelen; eigenlijk alles voor de voetverzorging.”

Sieni behandelt daarnaast zogeheten risicovoeten die o.a. ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en – gewoonweg – verwaarlozing. “De complexere voet- en nagelproblematiek zeg maar”, verduidelijkt ze. “Want dát is het verschil tussen een medisch pedicure en de ‘normale’ pedicure. Niet dat ik op hen wil afgeven, zeer zeker niet, maar ik ben juist voor die specialistische voetingrepen opgeleid.”

Haar klandizie komt voornamelijk uit de buurt, maar dan wel in de ruime zins des woord. “Ik heb eigenlijk best veel vaste klanten die ook overal vandaan komen. Hier uit het dorp natuurlijk, maar net zo goed uit Hengelo of Oldenzaal.”

Sieni’s verhuizing naar de oude sporthal, met Rabobank Noord en West Twente als tijdelijke pandgenoten, verliep soepeltjes. “Ik ben hier goed op m’n plek en kan er nog járen mee vooruit. Hopelijk weten de mensen me hier weer te vinden, al zal dat vast en zeker lukken. Het is mooi centraal gesitueerd met veel parkeergelegenheid. Nou, wat wil ik nog meer?”, stelt ze retorisch vast.

Reacties