La Cuisine wint tweemaal dezelfde retailprijs

Voor de tweede keer in het bestaan is de winkel La Cuisine erin geslaagd om een Amerikaanse prijs voor ‘excellent retailing’ te winnen; een ongeëvenaarde prestatie.

Het bijbehorende certificaat werd vanmiddag om 16.00 uur uitgereikt aan Dagmar en Martijn Spekreijse, in hun winkel aan de Grotestraat in Tubbergen. Zij en hun team medewerkers zijn trots op het behaalde resultaat, dat als een bekroning mag worden gezien voor detailhandelsbedrijven die zich op een bijzondere wijze onderscheiden in de markt van kook- en keukengerei, tafelen en cadeaus.

‘Out of the box’

La Cuisine wordt geroemd om de “grote waarde aan persoonlijke aandacht, uitmuntende service en gedegen vakkennis”. “Met de rigoureuze veranderingen bewijzen Dagmar en Martijn Spekreijse wederom dat zij als jong ondernemerspaar het lef hebben gehad om ‘out of the box’ te denken en de winkel opnieuw uit te vinden. Daardoor blijft La Cuisine voor de vele klanten, die vaak vanuit heel Nederland naar Tubbergen afreizen, altijd een verrassende winkel om naar uit te kijken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen