Vermoedelijk schade door vuurwerk op kunstgras in Vasse: ‘Zo jammer dit’

Foto: Frank Voshaar

Tijdens de jaarwisseling is er knalvuurwerk afgestoken op het trapveldje naast het Eschhoes in Vasse, wat mogelijk voor schade heeft gezorgd aan het kunstgras.

Vanmorgen wilden de kinderen van dorpsbewoner Frank Voshaar een beetje voetballen op het veld, maar ze keerden al snel terug met de vraag of hij eens mee wilde komen. Op het normaal gesproken groene veld zag hij vervolgens vuurwerkresten liggen en dat stukken van het gras zwartgeblakerd waren. “Geen idee of het echt kapot is”, zegt de Vassenaar eerlijkheidshalve. “Maar regelmatig zijn er mensen die, zij het eikels of bladeren, daar wat aanvegen en het allemaal een beetje bijhouden. Het is dan zo jammer om dit te zien, zo’n rommel.”

Voshaar denkt dat ‘eigen jeugd’ het gedaan heeft. Wat hem betreft is de kous af, als de rommelmakers vandaag of morgen een bezem pakken en alles weer netjes opruimen. “We zijn allemaal jong geweest en hebben weleens iets uitgevreten. Dat is dus het hele probleem niet. Ik hoop gewoon dat misschien ouders dit lezen, en weten dat hun kinderen ’s nachts weg zijn geweest en mogelijk meer van dit weten, dat ze eens met hen in gesprek gaan om te zeggen dat dit niet de bedoeling is.”

Hopelijk komen jullie dit opruimen/herstellen. Enorm jammer.

Geplaatst door Frank Voshaar op Woensdag 2 januari 2019

Reacties