Inzamelingsactie voor ZZP’er in coma

Foto: Familie van Stephan Netten

Stephan Netten is bij een ongeval in Albergen dermate gewond geraakt, dat hij uit voorzorg nog in coma wordt gehouden.

Ellen Blaauw, een collega van Stephan, heeft nu een inzamelingsactie voor hem opgezet. Ze schrijft dat hij pas net twee maanden voor zichzelf als ZZP-er was begonnen, na jaren van loondienst. Helaas had-ie zijn verzekeringen (bij ziekte) nog niet volledig rond en zal er dus niks aan hem worden uitgekeerd.

Door een donatie zal Stephan onder andere in de kosten van zijn levensonderhoud kunnen voorzien, tijdens zijn lange weg van geleidelijk herstel en revalidatie.

Er is tot nu toe bijna 600 euro ingezameld, waarbij naar in totaal 10.000 euro wordt gestreefd.

Ernstig ongeval

Tijdens de terugrit van zijn werk naar huis ging het mis. Er vond een ernstig verkeersongeval plaats op de N349, waarbij een vrachtwagen en twee personenauto’s met elkaar botsten.

De vrachtwagen raakte hierbij in een slip, schaarde en boorde zich daarna in een sloot van de naastgelegen boerderij. De auto van Stephan werd weggeslingerd en kwam een meter of dertig verderop terecht.

Stephan is de enige persoon die (ernstig) gewond is geraakt tijdens de botsing, waarbij het een uur heeft geduurd voor hij uit zijn voertuig kon worden bevrijd. Na de reanimatie is hij met een traumahelikopter naar het ziekenhuis te Enschede gebracht. Daar verblijft Stephan vooralsnog.

Hij heeft meerdere operaties ondergaan in verband met beschadigingen aan zijn organen en ligt momenteel in coma.

Reacties