Sponsoren gezocht voor de Vakantiebox

Foto: SWTD

De organisatie achter de Verjaardagbox, een steuntje in de rug van gezinnen die rond de armoedegrens leven, is op zoek naar sponsoren voor de jaarlijkse Vakantiebox.

Vorig jaar zijn de eerste Vakantieboxen aan zo’n 40 gezinnen gegeven. Dit jaar wil de Verjaardagsbox gemeente Tubbergen dat graag opnieuw doen en om dit te realiseren worden sponsoren gezocht.  “De gezinnen waren vorig jaar blij verrast en erg enthousiast over de Vakantiebox. Deze gezinnen gaan niet weg op vakantie en met de inhoud van de Vakantiebox maken we hun zomervakantie een stukje leuker”, aldus Mariska Jogems van SWTD.

Sponsoren

Iedere Vakantiebox heeft een gelijke financiële waarde. De inhoud wordt deels afgestemd op de leeftijden van de kinderen in het gezin: zomerse vakantiespullen, spelletjes, speelgoed en vrijkaartjes of kortingskaartjes voor activiteiten in de buurt.

Sponsoren kan in de vorm van een financiële bijdrage, door het aanbieden van producten voor in de box of het aanbieden van een gratis activiteit/activiteit met korting.

Een bijdrage leveren?

Wie wil een leuke activiteit binnen de gemeente Tubbergen aanbieden en gunt kinderen in armoede het om mee te kunnen doen? Of wie wil producten schenken die leuk zijn voor in de Vakantiebox? Neem dan contact op met de coördinator van de Verjaardagsbox, Miranda Kranenberg ([email protected] en tel. 06-29365872) of met de coördinator armoedepreventie van SWTD Mariska Jogems op [email protected] en tel. 06-15110235).

Een financiële bijdrage storten kan op bankrekeningnummer NL32 RABO 0151 4063 91.

Voor wie?

De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen is bestemd voor gezinnen die de verjaardag van een kind niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Met de Verjaardagsbox (1-12 jaar) en de Feestbox (12-19 jaar) is dit wel mogelijk.

Aanmelden kan via de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland.

Vakantiebox 2018

In 2018 is de Vakantiebox in Tubbergen voor de eerste keer aangeboden aan gezinnen. Dit is toen mogelijk gemaakt dankzij de Lions Club Tubbergen. Zij stelden een bedrag van 1.500 euro beschikbaar.

Naast die eenmalige donatie hebben meerdere lokale organisaties medewerking verleend door het bieden van korting of giften. Het gaat om: Jut & Jul Tubbergen, speeltuin de Morskieft, zwembad de Vlaskoel, Waldbad Uelsen, boekenwinkel de Secretaresse, het Groot Twentsch Maisdoolhof en Sligro Almelo.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden