Sharon uit Geesteren schittert in videoclip Beatcrooks

Foto: Mark Mensink

Wie zich vrijdag in de omgeving van de Volmersweg te Geesteren heeft opgehouden, zal de opnames van een nogal bijzondere muziekvideo vast niet zijn ontgaan.

De acteurs scheurden onder meer met een keur aan voertuigen over de uitgestrekte landerijen en een stukje over de openbare weg. Alles om het plattelandsthema van de videoclip te benadrukken, waarvan het precieze scenario haast een staatsgeheim vormt. Ook het liedje mag nog niet in de openbaarheid komen.

Exacte locatie van handelen was de boerderij waar Sharon Snijders, bekend als pin-upgirl van de boerinnenkalender en fervent deelnemer van menig tractorpulling, opgroeide. Zijzelf speelt een prominente rol als zangeres. “Maar ik ga niet zingen hoor”, lacht ze hardop. “Ik ben een simpele figurant en hoef gelukkig alleen te playbacken. Zoals net op het frontgewicht van de tractor die ik hiervoor geregeld heb.”

Sharon werd via vroegere klasgenoot Bart gevraagd of ze in deze video van de Beatcrooks feat. Poar Neem’n wilde figureren en hapte meteen toe. “De clip komt volgens mij op 15 juli uit, een weekje voor de Zwarte Cross. Als het nummer goed aanslaat, ga ik ook af en toe een dagje mee naar optredens.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden