Eerste slagen op glow-in-the-dark midgetgolfbaan Morskieft

De overdekte en achttien holes tellende midgetgolfbaan van speeltuin Morskieft in Reutum is sinds vandaag open voor publiek.

Daarvoor is een speelhal, waarin voorheen de botsautootjes rondreden, in de afgelopen tijd omgetoverd tot een waar Walhalla van blacklight. Alle accenten die belangrijk zijn, zoals de baanranden alsmede de golfballetjes en de uiteinden van de putters, lichten hierdoor fel op.

Het resultaat is een explosie van de meest uiteenlopende kleuren geworden. En dat zonder een straaltje daglicht in de ruimte, met alleen ‘lichtgevende’ verf als duidelijke maatgever. Ook op de wanden, die gedurende een maandje door kunstenaar Chris Veldhof van tekeningen met exotisch thema voorzien zijn.

Als eerste buitenstaanders mochten zaterdag de prijswinnaars van diverse acties een balletje slaan op de banen. Een avond eerder kregen medewerkers dezelfde gelegenheid, vertelt Robert Morskieft. “Net als bij de escaperooms, waarvan we ook trouwens twee nieuwe hebben gerealiseerd, zit er wel een stukje uitleg aan vast. Iedereen die hier werkt kent dit intussen tot in de puntjes en moet dat natuurlijk ook aan de gasten gaan overdragen. Vrijdags na het werk hebben we er een gezellige personeelsavond van gemaakt.”

Reacties

0