High tea als beloning voor de lekkerste taart

Smikkelen en smullen, was het woensdag bij TMZ-locatie Erve Mensman, waar bakkerij Jan Deterd bewoners trakteerde op een high tea.

Ze dankten dit aan Jacqueline Kreuwel (familielid van een bewoner) en Fleur Weber (met haar twaalf jaar een van de jongste vrijwilligers), die in juni werden uitgeroepen tot de beste amateurbakkers van TMZ. Het tweetal vertegenwoordigde Erve Mensman in juni bij de finale van de wedstrijd Heel TMZ Bakt.

Jan Deterd was een van de juryleden, die de smaak en het uiterlijk van hun taart wist te waarderen. Zijn gelegenheidscollega’s hadden zich gebaseerd op de smaak van een advocaatje, het lievelingsdrankje van veel bewoners met een verwijzing naar paarden als uitgangspunt voor de decoratie van hun creatie. Erve Mensman ligt immers direct naast het terrein van het CSI in Geesteren.

Fleur en Jacqueline vonden de traktatie voor de bewoners natuurlijk heel erg fijn. Als dank kregen zij niet alleen een applaus van de bewoners, maar mocht Jacqueline een grote bos bloemen in ontvangst nemen en was er voor Fleur een tegoedbon.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden