Seizoensafsluiting: keyboardcursisten geven live optredens

Foto: Het Keyboardhuijs

Op vrijdagavond 5 juli werd weer de traditionele voorspeelavond gehouden voor de leerlingen van muziekschool Het Keyboardhuijs, alwaar Miranda Berning de scepter zwaait.

Het werd een feestelijk moment waarbij leerlingen volop de gelegenheid hadden om hun muzikale kunnen te laten horen aan een groot, door hen zelf meegebracht publiek.

Al voor de tiende achtereenvolgende keer werd het lesseizoen van de muziekschool in Geesteren op deze manier afgeslotenĀ en konden de vele toehoorders onder genot van koffie of frisdrank luisteren naar wat de cursisten in de afgelopen periode geleerd hadden. Mede door de goede weersvooruitzichten werd dit jaar weer gekozen voor een open lucht optreden. Tuin en een overdekt terras gaven het publiek voldoende ruimte. Het repertoire varieerde van eenvoudige volksliederen en popmuziek tot gevoelig gespeelde klassieke nummers. Zo werd muziek van bekende namen als Susan en Freek, Justin Bieber en Duncan Lawrence vingervlug weggespeeld.

Plankenkoorts

Vooral voor de nieuwe cursisten was dit een spannende happening, want zij verzorgden zo hun eerste echte liveoptreden. Maar van de welbekende plankenkoorts was nauwelijks sprake. Na elke voordracht was er natuurlijk een ovatie uit het publiek en dat is altijd een unieke ervaring.

Volgend jaar in juli staat er uiteraard weer een voorspeelavond in de planning en, als de weersomstandigheden het toelaten, opnieuw in de open lucht.

Na de zomervakantie starten voor jong en oud de lessen weer aan de Dorpsstraat in Geesteren. Wie ook interesse heeft in keyboard of piano spelen, is altijd welkom om eens te komen kijken of voor een proefles. Neem daarvoor even contact op met muziekdocente Miranda Berning via [email protected] of bel haar op via tel. 06-20340344

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden