Rabobank in Tubbergen na bouwvak weer terug op oude locatie

Foto: Rabobank

Het kantoor van de Rabobank in Tubbergen is binnenkort weer terug op de vertrouwde locatie met het adres De Eendracht 1.

De verbouwing van het kantoor is bijna afgerond en daarmee komt het tijdelijke onderdak aan de Pastoor Bloemenstraat ten einde. Rabobank Noord en West Twente is verheugd om klanten vanaf 19 augustus weer
aan De Eendracht te kunnen ontvangen. De bank zit straks gevestigd in het zogenoemde gezondheidscentrum, waar meerdere partijen op het gebied van zorg zich vestigen.

Open dag

De verbouwing van het pand is nog niet geheel afgerond, maar het gedeelte van de Rabobank is vanaf 19 augustus klaar voor gebruik. De bank geeft aan dat iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen en dat er op donderdag 26 september van 16 tot 20 uur nog een speciale open dag is met activiteiten voor jong en oud.

Pinbox

De geldautomaten komen niet terug in het nieuw pand en blijven gevestigd in de zogeheten pinbox aan de achterzijde van het pand. Deze locatie is in nauwe afstemming met de gemeente Tubbergen gekozen.

Door het aanbieden van automaten in een pinbox sorteert Rabobank voor op de ontwikkeling dat de drie Nederlandse grootbanken ABN Amro, ING en Rabobank in de loop van 2019 een gezamenlijk netwerk krijgen van geld- en afstortautomaten. Dat netwerk wordt beheerd door Geldservice Nederland (GSN).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden