Verjaardagbox ontvangt cheque tijdens het Popkorenfestival

Tijdens het evenement Glasrijk stond er een waar liedjesspektakel op het programma: het Popkorenfestival, georganiseerd door popkoor Tuesday Fever.

De aanleiding voor organiseren van dit korenfestival was het 20-jarig jubileum van Tuesday Fever. De uitgenodigde koren, Koor Mix uit Zenderen en Pop4you uit Vasse, zongen ieder leuke popliedjes uit hun repertoire. Samen met het repertoire van Tuesday Fever was het een avondvullend programma, dat werd afgesloten met een afterparty.

De koren werden ieder begeleid door hun vaste begeleidingsband en stonden onder leiding van hun vaste dirigent. Aan het einde van de avond werd door Ria Oele een cheque van 500 euro, afkomstig uit de opbrengst van de toegangsbewijzen, overhandigd aan Mariska Jogems van Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD). “Deze keus past bij ons koor”, aldus Oele. “Wie jarig is, trakteert. Iets plezierigs terugdoen aan dezelfde gemeenschap waaruit ook de koorleden afkomstig zijn, versterkt het plezier en wordt door het bestuur als een belangrijke waarde uitgedragen.”

Verjaardagsbox

Een zogeheten Verjaardagsbox is bestemd voor een gezin dat de verjaardag van een kind niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Ruim 25 vrijwilligers in de gemeente Tubbergen zorgen ervoor dat kinderen in deze gezinnen zo’n dag alsnog een goede manier kunnen vieren. Met verse taart, ballonnen, slingers, traktaties, chips en een cadeau.

De Verjaardagboxen zijn bestemd voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Verder is er nog een speciale Feestbox voor kinderen van 12 tot 19 jaar. Alle boxen worden gevuld dankzij bijdragen van sponsoren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden