LEGO-speelfestijn valt bij tientallen kinderen (en hun ouders) in de smaak

Manderveen heeft met het jaarlijkse LEGO-bouwfestijn een goed begin van de herfstvakantie beleefd.

Afgelopen zaterdag organiseerde de recreatiewerkgroep van Mijn Manderveen 2030 dit voor de vierde keer in de gymzaal van het plaatselijke Kulturhus. De deuren hiervan werden om half twee geopend. Binnen lag de gehele bezaaid met LEGO-steentjes, Light STAX en wat al niet meer. Voor de allerkleinsten was er een aparte DUPLO-hoek.

Aan tafels in dezelfde ruimte was er een gelegenheid om een eigen LEGO-verrassing in elkaar te knutselen, die mee naar huis genomen kon worden. De deelnemertjes, in de leeftijd van 0-12 jaar, speelden zo de hele middag. Ook kregen ze drinken, een koekje en een vers gebakken pannenkoek aangeboden.

Toen het evenement ten einde was, bleken er ruim 70 deelnemende kinderen te zijn geweest. De werkgroepleden zijn hierover zeer tevreden en ervaren dit als wederom een aanmoediging om volgend jaar dit evenement opnieuw te organiseren. Stilzitten is er sowieso niet bij, omdat de volgende activiteit zich alweer aandient: de eerste adventwandeling, op een vroege ochtend in december.

Reacties

0