Reisbureau Kroeze verder onder de naam D-reizen Tubbergen

Hans Kroeze (oud-eigenaar) en winkelmanager Thijs Nordkamp
Foto: D-reizen Tubbergen

Vanaf 1 november zal het bekende, in Tubbergen gevestigde reisbureau Kroeze verder gaan onder de naam D-reizen Tubbergen.

De huidige reisadviseurs blijven de vertrouwde gezichten aan de Almeloseweg 6. Uiteraard profiteert een klant direct van alle voordelen die D-reizen, als de grootste vakantievergelijker van Nederland, kan bieden: van een strandvakantie of een weekendje weg, tot een los vliegticket of een reis-op-maat.

Kroeze is opgericht in 1997 en kenmerkt zich door aandacht voor de klant én uitgebreid aanbod van touroperators uit Duitsland. “D-Reizen Tubbergen blijft gespecialiseerd in het Duitse reisaanbod. Vooral in de meivakantie bieden wij nog steeds de zeer scherp geprijsde reizen aan hetgeen per gezin honderden euro’s voordeel op zal leveren”, aldus winkelmanager Thijs Nordkamp. “Met onze Waardepas spaart u per geboekte euro punten, welke u kunt inleveren voor mooie kortingen op uw reis. De pas blijft geldig bij D-reizen Tubbergen, zodat u verder kan sparen of uw punten kunt inleveren op een volgende reis.”

Proost mee

Op zaterdag 2 november staat er voor iedere bezoeker een hapje en een drankje klaar. Tijdens de openingsweek t/m 9 november zijn er allerlei acties, zoals: een strandtas bij elke boeking, een kortingsactie en de kans op het winnen van een reischeque t.w.v. 100 euro.

Reacties

0