Prins Bert en adjudant Ruben uit de pappot in Geesteren

Foto: Papsleef'n

Bert Wesselink is de nieuwe prins carnaval van carnavalsvereniging de Papsleef’n.

Onder grote belangstelling kwam prins Bert (Wesselink) uit de pappot en niet veel later kwam zijn broer, adjudant Ruben (Wesselink) het podium op. Als hoogheden en broers gaan ze samen het carnavalsjaar in met de toepasselijke lijfspreuk: Echte Papsleef’n stoat mekaar half.

De nieuwe hoogheden zullen samen met hofdames Monique en Kim de Papsleef’n voorgaan in het komende carnavalsjaar.

De leden van de carnavalsvereniging en overige aanwezigen waren blij verrast met het nieuwe koppel. Prins Bert (43) is werkzaam als accountant bij Hendriksen Accountancy in Tubbergen. Adjudant Ruben (41) is werkzaam als projectleider bij Loohuis in Fleringen.

Als broers het carnavalsjaar in

Prins Bert is de 50ste prins van de Papsleef’n, getrouwd met Monique en vader van 2 zoons. Zijn jongere broer, adjudant Ruben, is getrouwd met Kim en ook vader van 2 zoons. De Hoogheden zijn geboren Geesternaren en komen uit een gezin van 3 broers waar prins Bert de oudste en adjudant Ruben de jongste is.

Voetbal, en daarmee in het speciaal STEVO, is een passie die de hoogheden delen. De Hoogheden spelen beide in het zevende elftal: prins Bert als rechtsbuiten en adjudant Ruben als keeper. De broers kijken vol spanning uit naar het komende jaar en vinden het een unieke ervaring om dit samen mee te mogen maken.

Pappot is los

Zondag 17 november zal er in de residentie van de Papsleef’n, Zaal Kottink, een officiële receptie zijn voor de nieuwe Hoogheden. Tijdens deze middag kan er kennis worden gemaakt met prins Bert en adjudant Ruben, ook zal de Papsleef van het jaar gekozen worden. Iedereen is welkom vanaf 15 uur en de entree is gratis.

Opkomst Hoogheden 2020!

Geplaatst door CV De Papsleef'n op Zaterdag 9 november 2019

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden