Lucie Kuipers verkozen tot ‘Papsleef van het jaar’

Foto: Papsleef'n

Onder grote belangstelling is zondagmiddag bij zaal Kottink in Geesteren, de residentie van prins Bert en adjudant Ruben, de ‘Papsleef van het jaar’ bekendgemaakt.

Dit gebeurde tijdens de Pappot is los, een receptie voor de hoogheden van carnavalsclub de Papsleef’n. Dit jaar kwam de eer toe aan Lucie Kuipers (58) voor haar maatschappelijke betrokkenheid binnen het Geesterense vrijwilligersleven. Lucie is een echte Geesternaar, getrouwd met Gerrit en woont in het buitengebied van de plaats. Samen hebben ze 3 zonen: Niels, Joost en Coen.

Dat zij dit jaar verkozen werd als Papsleef van het jaar, komt voor velen niet als een verrassing. Ze zet zich al vele jaren in voor anderen. Zo is Lucie o.a. vrijwilligster en secretaris bij de Zonnebloem, vrijwilligster bij woon-zorgcentrum Amanshoeve en collectrice voor het ReumaFonds en het fonds Gehandicapte Kind. Ook is ze betrokken bij de organisatie rond het ziekenbezoek door prins en adjudant van de Papsleef’n en worden de plekken tijdens de gala-avonden voor de Zonnebloem door haar geregeld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden