Bewoners van Erve Mensman genieten volop tijdens feestdis

Iedereen die wel eens is aangeschoven, zal het bevestigen; er is helemaal niets mis met het eten dat de bewoners van TMZ-locatie Erve Mensman dagelijks krijgen voorgeschoteld.

Toch is een ‘uitstapje’ naar een keer totaal iets anders ook gezellig en smakelijk. Zoals zaterdagavond 16 november. Bewoners van de somatische afdelingen Loo-Esch en ’t Joostink schoven in hun eigen restaurant aan voor een gourmettafel.

Sommige bewoners waren heel nieuwsgierig naar wat er dit keer op tafel zou komen. Om maar in de sfeer van Sinterklaas te blijven die een paar uur eerder weer voet op Nederlandse bodem had gezet; vol verwachting klopte het hart. Niet lang daarna keken ze hun ogen uit naar de schalen met vlees, salades en toebehoren op de mooi gedekte tafels. De gourmetstellen werden aangezet en een paar minuten later lagen de eerste stukjes vlees op de hete platen te bakken en braden. Heerlijke geuren vulde de zaal, de buikjes werden rond gegeten en de schalen vol vlees raakten snel minder vol.

Eenzelfde beeld van genietende mensen was overigens op 5 november al te zien bij het stamppotbuffet voor de bewoners van de pg-afdeling Meijershof. Boerenkool, winterwortelen, hachee, gehaktballen, speklappen, rookworst… het kon niet anders of oude tijden herleefden bij de bewoners.

TriviumMeulenbeltZorg

Ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zetten zich dagelijks binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering.

TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden