Maarten Pouwels leidt de Bokk’n Hörnkes als jeugdprins

Foto: Bokk'n Hörnkes

Traditiegetrouw zijn vrijdagavond enkele honderden belangstellenden naar de prinsopkomst geweest van de Albergse jeugdcarnavalsvereniging de Bokk’n Hörnkes bij residentie de Vette Bok, oftewel café Morshuis.

Vele leden van de Alberger Bökke, de Sjikkebökke en verschillende bevriende jeugdverenigingen uit de regio waren aanwezig. Eerst werd er om kwart over negen afscheid genomen van oud-prins Bart (van der Aa), met zijn sik Jasper (Lubbers) en hofdames. Om precies elf minuten over tien sprongen op spectaculaire wijze de 27e hoogheden van de Bokk’n Hörnkes door het doek: jeugdprins Maarten (Pouwels) en jeugdsik Sander (Stroot) met hofdame Pam (Rolink) presenteerden zich aan het enthousiaste publiek.

Prins Maarten is 24 jaar, in het dagelijks leven werkzaam bij Powerspex en zoon van oud-prins Erik Pouwels.

Sik Sander is 24 jaar en eigenaar van Stroot Service Twente. Tevens is hij mede-eigenaar van pluimveebedrijf Stroot. Pam Rolink staat hem als hofdame ter zijde. Zij is 26 jaar en wijkverpleegkundige bij Carint Reggeland. Ze heeft fotografie als hobby en geeft sportlessen bij Sportfeeling in Albergen.

Nadat de hoogheden vele felicitaties in ontvangst hadden genomen, bleef het onder de klanken van dj Ties nog lang gezellig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden