Hoogheden van de Schaop’nböll’kes maken kennis met hun gevolg en de hoflimo

Foto: Paul Snijders

Afgelopen vrijdag avond vond de gebruikelijke kennismakingsavond tussen de hoogheden prins Tonny, adjudant Alwy en de hofdames Simone en Mariël van de Schaop’nböll’kes en prins Gijs, adjudant Pim en hofdame Wies van de Schaop’nköpkes met de actieve leden van beide verenigingen plaats.

Vaak is er in het feestgedruis tijdens de opkomst van de hoogheden geen tijd en gelegenheid om even echt met elkaar kennis te maken. De organisatie besloot via de bingomachine te bepalen wie van de aanwezige leden een vraag aan de hoogheden mocht stellen. Uiteraard kregen de hoogheden ook nog de kans om zelf wat vragen te stellen. Na deze vragenronde was er uiteraard nog voldoende tijd om elkaar bij te praten.

De dag erna konden de hoogheden kennis maken met hun hoflimo. De overdracht van deze riante hlimousine vond plaats bij de nieuwe vestiging van Auto-Totaal Tubbergen aan de Newtonstraat 5 te Tubbergen. Al jaren maakt eigenaar Chiel Bekhuis de bijzondere wijze van vervoer mogelijk. Nadat prins Tonny en Adjudant Alwy de sleutels in ontvangst hadden genomen, werd de limo even grondig geïnspecteerd. Maar uiteraard had Chiel ervoor gezorgd dat de limo er weer strak bij stond: gewassen, gereinigd, bandjes op spanning, versie olie en dus helemaal klaar voor gebruik! De wagen werd meteen gebruikt voor het vervoer van de hoogheden naar de ‘inburgeringsavond’ bij de collega’s van carnavalsvereniging De Pin’n uit Reutum.

Al jaren zorgt hofchauffeur Danny Haamberg naar volle tevredenheid voor een veilige heen- en terugreis. Na het bezoek aan de Reutummers ging de reis huiswaarts richting Tubbergen, waar ze nog een bezoek brachten aan De Kroeg. Daar hadden de oud-prinsen van de Schaop’nböll’kes het café overgenomen met hun thema-avond Proud 2B Fout.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden