Oudste inwoner viert haar 104e verjaardag

Marie Wesselink uit Albergen, de oudste persoon die in de gemeente Tubbergen woont, is vandaag 104 geworden.

Ze is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen, maar ze viert haar verjaardag niettemin met vele familieleden en anderen. Zoals de medewerkers van TMZ-locatie de Meulenhof aan de Sportlaan in Tubbergen, waar de kordate dame tegenwoordig woonachtig is. Vanmorgen rond 9 uur zorgden die met z’n allen voor een heus ‘potten- en pannenconcert’ aan haar bedzijde, ter ere van deze bijzondere dag. En vervolgens kreeg ze ontbijt op bed. “Normaal wil ze dat nooit, maar nu wel”, vertelt een medewerkster hardop lachend. “Ze zei: Dit had ik nooit kunnen dromen.”

Marie maakte deel uit van hetzelfde gezin waarin Harrie en Ivonne Wesselink als broer en zus opgroeiden. “Ze was als een tweede moeder voor ons”, herinnert laatstgenoemde zich. “Zo ging dat toen. Ze hoorde er gewoon bij, net als iedereen.”

Namens de gehele zorgonderneming bracht locatiemanager Esther Hindriksen vanochtend de hartelijke gelukswensen over en later sloot burgemeester Wilmien Haverkamp-Wenker aan om ditzelfde uit naam van alle gemeentebewoners te doen. Het ‘feestvarken’ krijgt vanmiddag nog veel meer familie op bezoek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden