Nieuwe vacaturebank voor vrijwilligers online

Foto: Mark Mensink

Op de Nationale Vrijwilligersdag lanceert Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland de nieuwe online vrijwilligersvacaturebank: Noaberbrink.

Vanaf zaterdag 7 december aanstaande kunnen inwoners en maatschappelijke organisaties digitaal vrijwilligersvacatures inzien en plaatsen. Ook is het dan mogelijk voor iemand om zich als vrijwilliger aan te melden.

Noaberbrink is te vinden via de site van de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland: www.swtd.nl. Klik vervolgens op vrijwilligersvacatures. Voor hen die hulp nodig hebben bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk of bij het vinden van vrijwilligers is het Servicepunt Vrijwillige Inzet sinds januari 2018 actief. “Met de komst van dit digitale platform kunnen inwoners en vrijwilligersorganisaties elkaar nu ook online makkelijker vinden. Noaberbrink is een centrale plek waar de behoefte aan vrijwilligers voor iedereen kosteloos en duidelijk in beeld wordt gebracht”, zo geeft adviseur Kristel Trimbos-Groot Hemmink aan.

Tijdens de kerstmarkt in Geesteren op zondag 8 december aanstaande zijn de vrijwilligers van het Servicepunt Vrijwillige Inzet aanwezig om de nieuwe vacaturebank Noaberbrink verder onder de aandacht te brengen. Elke nieuw ingeschreven vrijwilliger ontvangt als waardering een kerstattentie, gemaakt door dagactiviteitencentrum Peters Zorgt.

Medewerkers van het vrijwilligersservicepunt staan onveranderd elke dinsdagochtend van 10 tot 12 uur en donderdagmiddag van 14 tot 16 uur voor iedereen klaar in de bibliotheek van Tubbergen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden