TMZ in top tien beste verpleeghuisorganisaties Nederland

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) staat in de Top 2019 van ZorgkaartNederland.

Dat betekent dat TMZ behoort tot de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties in Nederland. De landelijke Patiëntenfederatie heeft dit vandaag bekend gemaakt.

TMZ dankt de hoge notering aan de honderden waarderingen van bewoners/cliënten en naasten op ZorgkaartNederland. Zij gaven gemiddeld een 9,1 voor de verpleeghuiszorg (gebaseerd op 6 criteria). Ook het aanbevelingspercentage is hoog; maar liefst 98% zou TMZ aanbevelen bij anderen. Met deze scores behoort de zorg van TMZ tot de absolute landelijke top.

Trots

Fred Schrander en Willy Belshof, leden van de raad van bestuur van TMZ, reageren bijzonder blij. “Wij zijn enorm trots! Om op deze manier waardering te krijgen voor het werk dat dagelijks verricht wordt, betekent veel. Het is een gezamenlijke prestatie waaraan iedereen die betrokken is bij de zorg een bijdrage heeft geleverd. Samen blijven wij ons elke dag opnieuw inspannen om de best mogelijke zorg te verlenen.”

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Bewoners/cliënten en naasten kunnen hier hun mening geven over de zorg die wordt geboden. Dit jaar bestaat ZorgkaartNederland 10 jaar, dat wordt gevierd met de bekendmaking van de tien best gewaardeerde verpleeghuizen, ziekenhuizen en klinieken in de Top 2019.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden