Kerstpakket shoppen bij tuincentrum Heerdink

Afgelopen week kregen vrijwilligers en medewerkers van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), locatie Erve Mensman in Geesteren, de kans om zelf een kerstpakket bij elkaar te winkelen bij tuincentrum Heerdink.

Onder het genot van een glaasje glühwein, broodjes beenham en lekkernijen van plaatselijke ondernemers kon iedereen naar wens neuzen bij allerlei kraampje opgezet in het tuincentrum. Daar konden zij de leukste items uitzoeken voor het kerstpakket: geurtjes, een prachtige sjaal, kniepertjes, cadeaubonnen en de mooiste kerstversieringen. Voor ieder wat wils dus.

Bij binnenkomst kregen alle aanwezigen bij inlevering van een uitnodiging twintig groene TMZ-munten om uit te geven in het tuincentrum of bij de kraampjes van verschillende Geesterense ondernemers die hun mooiste producten hadden meegenomen om te verkopen.

Dat het een geslaagde avond was, bleek wel uit het feit dat niet alleen het personeel en de vrijwilligers van Erve Mensman de weg naar het tuincentrum wisten te vinden. “Er zijn zo’n honderd mensen van andere locaties naar tuincentrum Heerdink gekomen om hun kerstpakket uit te komen zoeken. Dit is een mooie manier om als werkgever het personeel en onze vrijwilligers te kunnen bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar”, stelt leidinggevende Cindy Peters.

Ook op andere TMZ-locaties worden soortgelijke kerstmarkten gehouden, met plaatselijke ondernemers, en met succes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen