Kaartverkoop voor EK 2020-stadion in Tubbergen loopt al storm

Foto: YouTube

Hoewel nu de kerstdagen voor de deur staan en niemand nog de eerste symptomen van een allesoverheersende Oranjekoorts vertoont, zijn er al vergevorderde plannen voor het Tubbergse ‘EK-stadion’ gesmeed.

Daar, in wat de organisatie als Oranje Stadion Tubbergen gedoopt heeft, kunnen voetballiefhebbers naar believen alle wedstrijden van het Nederlands elftal op een groot tv-scherm volgen. Uiteraard spectaculair uitgedost als allergrootste fan ooit, in een sfeer die een en al vaderlandsliefde uitademt.

Mark Oude Luttikhuis van Soccer Inside, tevens de locatie van het sportieve gebeuren, hoopt qua animo op een herhaling van de wereldkampioenschappen in 2014. Tijdens de wedstrijd Chili-Nederland in Brazili√ę kwam zelfs een tweetal bekende radio-dj’s in dit bijzondere fancaf√© hun uitzending live doen: de veelbeluisterde Coen en Sander Show.

Volgens de organisatie zijn er op dit moment nog maar 200 passe-partouts, kaarten voor de eerst drie poulewedstrijden, beschikbaar. Die kosten 12,50 euro, terwijl een ‘los’ toegangskaartje 5 euro kost. Elke nieuwe ronde daarna komen er nieuwe kaartjes beschikbaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden