Schaopmantrofee naar José Voss

José Voss neemt de prijs in ontvangst
Foto: Schaop'nböll'kes

Traditiegetrouw wordt tijdens de gala-avonden van de Schaop’nböll’kes de Schaopmantrofee uitgereikt.

Deze trofee is speciaal bedoeld voor personen of instellingen die zich naar het oordeel van de gala-commissie bijzonder inzetten voor de Tubbergse samenleving. De vereniging is van mening dat maatschappelijke betrokkenheid een belangrijk item is. Deze personen die de prijs ontvangen hoeven niet altijd op de voorgrond te staan of zichtbaar te zijn, maar wel al vele jaren inzetten voor het dorp zonder zichzelf op de borst te willen kloppen of zichzelf op een bijzonder positie te willen plaatsen.

De galacommissie heeft besloten om de Schaopmantrofee 2020, bestaande uit een glaskunstwerk en bijbehorende cheque van 500 euro voor een nader te bepalen goed doel, uit te reiken aan José Voss.

“José is zo’n persoon die zichzelf nooit op de voorgrond plaatst, maar wel altijd aanwezig is. Al jarenlang zet zij zich in voor TVC’28. In het verleden deed ze dit samen met haar man Johan, maar sinds zijn overlijden bleef ze trouw aan haar geliefde club. Een vrouw met een groot blauw hart”, zo beschrijft de carnavalsvereniging. “Overal op het TVC-terrein is ze te vinden, altijd ijverig in de weer. Ze draait haar handen niet om voor vuile klusjes. Zo maakt ze onder andere wekelijks vele kleedkamers en de toiletten schoon, schrobt tegels, schenkt koffie en thee, krabt het onkruid weg tussen de tegels en nog veel meer. De galacommissie heeft gemeend met het toekennen van deze trofee een waardering uit te spreken voor haar grote inzet.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden