Verjaardagsbox biedt kinderen nu ook een kinderfeestje

Foto: Verjaardagsbox Tubbergen

Gezinnen in de gemeente Tubbergen die in aanmerking komen voor een Verjaardags- of Feestbox, kunnen vanaf 1 maart hun kind(eren) ook een gratis kinderfeestje bieden.

Verschillende lokale ondernemers bieden de Verjaardagsbox tegen een gunstig tarief een arrangement aan. Van bowlen, zwemmen en dansen tot taarten versieren, aardbeien plukken, voetballen, glow-in-the-dark midgetgolf of schoonheidsbehandelingen; het is allemaal mogelijk.

De feestarrangementen zijn bedoeld voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Daarnaast biedt de Verjaardagsbox kinderen vanaf 12 jaar de mogelijkheid om in plaats van een arrangement te kiezen voor een waardebon van 35 euro voor de supermarkt. Met die bon kunnen ze zelf eten/drinken halen om een feestje thuis te organiseren met vrienden/vriendinnen.

Bij het bezorgen van de Verjaardags- of Feestbox ontvangen de gezinnen een brief met daarop het aanbod van drie á vier feestjes waaruit ze kunnen kiezen. De gezinnen geven vervolgens binnen een week aan of ze gebruik willen maken van één van de arrangementen.

Sponsoren

Het aanbieden van de feestjes wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Mensen voor Mensen en de verschillende lokale ondernemers die de arrangementen aanbieden.

De ondernemers die (tot nu toe) deelnemen zijn: Kunstschool Alding, Wild Bijzonder Vissen, Workshop Bakken door Ilse Hillebrand, Kim Bekhuis Equistrian, Avatarz, Itty’s Place, Glasmozaiek kado, Morskieft, Studio 546 by Sandra, Tante Sien, ’n Kaps, Natasja’s Hairstudio, Zwembad de Vlaskoel, De Manderveense Aardbei, Knuss Feestjes, Beauty en Wellnes by Nadine, Maisdoolhof Fleringen en Soccer Inside.

Voor wie?

De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen is bestemd voor gezinnen die de verjaardag van hun kind(eren) niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Met de Verjaardagsbox (1 tot 12 jaar) en de Feestbox (12 tot 19 jaar) is dit wel mogelijk. Aanmelden kan via Mariska Jogems, sociaal werker armoede bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland.

Info

De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen wordt mogelijk gemaakt dankzij giften, sponsoren en vrijwilligers. Voor mensen die het goede doel willen steunen, is het mogelijk een gift te storten op bankrekeningnummer NL32 RABO 0151 4063 91.

Meer informatie over de feestjes en de Verjaardagsbox is verkrijgbaar via Mariska Jogems ([email protected] en 06-15110235) of coördinator Miranda Kranenberg ([email protected] en 06-29365872).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen