Tóch dagtochten door Twente bij Ter Beek

Foto: Ter Beek Reizen

Ondanks de coronamaatregelen is het Ter Beek Reizen tóch gelukt om een dagtocht te organiseren.

Het gaat om een virtuele dagtocht door Twente, die op elk moment en op elke plaats door mensen online bekeken kan worden. Op deze manier wil het Tubbergse familiebedrijf een stukje vrijheid bieden voor iedereen die in deze periode voornamelijk thuis moet doorbrengen. De videobeelden worden ondersteund met muziek en toeristische informatie en is in een ingekorte en uitgebreide versie beschikbaar.

Normaal gesproken zouden de luxe touringcars in deze periode allemaal onderweg zijn, maar sinds het uitbreken van de coronacrisis staan ze noodgedwongen stil. Het team van Ter Beek zit echter verre van stil en er wordt hard gewerkt aan de toekomst. Het bedrijfspand krijgt een flinke onderhoudsbeurt, evenals de touringcars die grondig schoongemaakt zijn, er wordt gewerkt aan een nieuwe dagtochtenbrochure en de kwaliteitsnorm ISO 9001 is behaald.

Virtuele dagtochten

“De coronamaatregelen van het kabinet zijn weliswaar noodzakelijk, maar beperken ons ook in de mogelijkheden om tijdens de voorjaarsperiode te genieten van het mooie Twentse land”, merkt directeur Hans Nolte op. “We merken dat mensen onze busuitstapjes missen. Ze voelen zich opgesloten tijdens de coronacrisis. Daarom hebben we besloten om een virtuele dagtocht op te nemen. Op deze manier geven we ze de vrijheid enigszins terug. Tijdens het bekijken van de video ziet men de prachtige regio maar leert men deze ook kennen aan de hand van toeristische uitleg van onze touringcarchauffeur en door de boswachter van het Springendal.”

De virtuele dagtocht wordt gratis aangeboden door ter Beek Reizen en is te bekijken via www.terbeekreizen.nl/corona-dagtocht. Deze productie is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van RTV Oost, Hölleboer, boswachter Jeroen Buunen en Gert Ekkelboom Music.

Dossier: Corona

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden