Albergse start-up mikt op businessclubs en verenigingen

Clubee, het online platform van de twee in Albergen gevestigde bedrijven Robuust en KNDI.NL, bestaat sinds begin dit jaar en timmert volop aan de (digitale) weg.

“Vanuit mijn huidige werkzaamheden werk ik veel samen met technische partijen op online gebied en ik liep al een aantal jaren met dit idee rond”, aldus Koen Nijhuis van KNDI.NL. “Tot het moment dat ik vorig jaar mijn idee met de heren van Robuust deelde en we samen het platform Clubee hebben ontwikkeld.”

Clubee

Clubee is in eerste instantie gebouwd voor netwerk- en businessclubs. In de basis hebben al dit soort clubs dezelfde wensen waar het gaat om de online communicatie naar hun (potentiële) leden, stelt Nijhuis. “Een goede, professionele website (en app) waar je informatie kwijt kunt over je club zoals het laatste nieuws, evenementen en je ledenlijst. Maar Clubee gaat verder. Het is daarmee zelfs mogelijk dat leden zich eenvoudig aan kunnen melden voor events, een SEPA export voor de contributie-inning etc.”

Waar een businessclub al snel moet denken aan een behoorlijke investering om een online platform met dergelijke functionaliteiten te laten ontwikkelen, kunnen die via Clubee Free zelfs al met een gratis variant starten. Alle functionaliteiten via Clubee Pro kost maandelijks twee euro per lid. “En dan heb je er geen omkijken meer naar. Geen jaarlijkse kosten voor updates en hosting. Maar wel een professionele website en app voor je eigen club”, aldus Koen. “Alles is inclusief bij Clubee.”

Verenigingen

Onlangs heeft Clubee een ontwikkeling doorgemaakt voor clubs. “We merken dat er heel veel kleinere verenigingen zijn die weinig budget hebben voor een goede website, maar toch wel graag via deze weg zichzelf willen presenteren en in contact willen blijven met hun leden”, aldus Sander Tijink van Robuust.

Sinds kort is er dan ook Clubee Verenigingen. In grote lijnen hetzelfde concept als die voor de businessclubs, alleen zijn de investeringen voor een vereniging vele malen lager gehouden. “Waar je als vereniging aan hostingkosten alleen al zo’n 100 euro per jaar kwijt bent, betaal je voor Clubee Verenigingen slechts 250 euro per jaar voor alles. De hosting, maar ook een goed uitziende en professionele website die helemaal door de vereniging zelf onderhoudbaar middels een content management systeem. Hier kunnen leden zich online aanmelden voor activiteiten en heb je uiteraard nadien de mogelijkheid om een verslag met leuke foto’s en filmpjes toe te voegen om e.e.a. nog eens na te beleven.”

Tijink vervolgt: “We beseffen ons dat dit jaarbedrag relatief laag is. Wij moeten het dan ook zoeken in de massa. Voor Clubee is het dan ook zaak dat we het komende jaar veel businessclubs en verenigingen kunnen aansluiten zodat het start-up platform snel kan doorgroeien. Mede daarom hebben we Iris Bekhuis van MijnVirtueelAssistent ingeschakeld om Clubee aan de commerciële kant te ondersteunen en dit platform echt tot een groot succes te maken.”

Meer informatie: www.clubee.nl of tel. 085-1304667.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden