Laptops, gadgets en nog veel meer bij Tijhuis Computers

Theo Tijhuis
Foto: Mark Mensink

Theo Tijhuis staat in zijn woonplaats Albergen én daarbuiten bekend als een handige techneut die computers en andere apparaten verkoopt, repareert en upgrade.

Dat doet hij sinds 2002 en vooral vanuit huis, waar een inpandig kantoor en de garage zijn werkplekken vormen. “Maar natuurlijk ook bij particulieren, bedrijven en een flink aantal agrarische bedrijven. Die hebben tegenwoordig aardig wat automatisering en dat moet allemaal goed voor elkaar zijn”, licht Tijhuis toe. “Daar zorg ik dan voor. Omdat ik gebruikmaak van A-klasse hardwarecomponenten zijn er zelden of nooit storingen.”

Naast pc’s en laptops biedt Tijhuis, een oud-werknemer van elektronicagiganten Philips en Ericsson, ook tablets en een heel gamma van randapparatuur aan. Daarnaast kunnen klanten bij hem standaard rekenen op onderhoud, eventuele reparaties en systeembeheer. “Deze werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd”, belooft hij. “Speciaal voor studenten heb ik altijd acties van verschillende laptops in diverse prijsklassen. En mocht er onverwacht een reparatie moeten plaatsvinden, dan is er een gratis leenlaptop beschikbaar.”

Vanaf 2004 mag Tijhuis zich een zogeheten Microsoft Certified Professional (MCSE) noemen, wat betekent dat hij nagenoeg alle producten van dit softwarebedrijf doorgrond en op een correcte manier inzet. Bovendien richt hij de geleverde apparatuur zodanig in dat ongewenste mails en computervirussen zoveel mogelijk geblokkeerd worden.

De laatste tijd richt Tijhuis zich eveneens op de verkoop en installatie van digitale beveiligingscamera’s voor het bewaken van woningen of bedrijfspanden. “Daarvan zijn allerlei soorten en types. Sommige héél intelligent. Het werkt gewoon perfect en biedt haarscherp beeld, ook nadat de zon onder is gegaan.”

Voor meer informatie, advies en ondersteuning kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op www.tijhuiscomputersalbergen.nl of mailen naar [email protected]. Telefonisch is Tijhuis Computers bereikbaar via tel. 06-20517719 of tel. 0546-458977.

Reacties